Šta to krije američka vlada? Naoružani stražari uhapsili porodicu u oblasti 51

Izvor: B92, 15.Apr.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to krije američka vlada? Naoružani stražari uhapsili porodicu u "oblasti 51"

Ovaj dramatični snimak prikazuje prestrašenu porodicu koja je uhapšena na kontrolnom punktu na ulazu u Oblast 51, i odmah su na društvenim mrežama počele da se spominju nove teorije zavere.

Na snimku postavljenom na Jutjubu vide se naoružani stražari kako naređuju četvoročlanoj porodici da izađe iz automobila sa rukama dignutim u vazduh, na ulazu u mesto koje mnogi povezuju sa vanzemaljcima.

Turisti su izgleda vozili isuviše daleko u tajnoj zoni u pustinji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Nevadi, poznatoj po NLO i vanzemaljskim glasinama. Žustra reakcija stražara podstakla je sumnje da se tamo nalaze razne tajne američke vlade.

Porodici je rečeno da se okrenu nazad, a vozač je morao da ide unazad prema stražarima. CIA je potvrdila da Oblast 51 postoji teki 2013. godine, ali su rekli da je to mesto za testiranje vojne opreme.

Pogledajte video:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.