Šta to, dođavola, imaš na sebi? Baka (105) preživela špansku groznicu i Drugi svetski rat, a sad se HRABRO BORI sa virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 12:18

"Šta to, dođavola, imaš na sebi?" Baka (105) preživela špansku groznicu i Drugi svetski rat, a sad se HRABRO BORI sa virusom

Lubika zaražena u staračkom domu

Lubika Grenko, stara 105 godina, koja je preživela špansku groznicu 1918. godine, sada se bori s korona virusom u staračkom domu u gradu Galupu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko.

Lubika Lubi Grenko, kojoj je virus portvrđen 29. aprila, rođena je na početku Prvog svetskog rata i preživela špansku groznicu koja je odnela živote njene majke i sestre, a zatim je izdržala i nevolje Velike depresije i Drugog svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rata.

Od španske groznice su umrle njena majka Marijeta Kozlarik, koja je tada imala 28 godina i jednomesečna sestra Eni.

Lubina unuka Misti Tolson kaže da se njena baka seća kako je njena majka otišla u bolnicu i nikada se nije vratila. Dodaje da misli da njena baka ne razume korona virus jer je jednom od člana osoblja koji se pojavio u zaštitnoj opremi rekla:

- Šta to, dođavola, imaš na sebi?
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STARICA (105) ZARAŽENA KORONOM: Preživela je špansku groznicu i Drugi svetski rat, A sada se bori protiv KOVIDA-19 VIDEO

Izvor: Kurir, 11.Maj.2020

Lubika Grenko, stara 105 godina, koja je preživela špansku groznicu 1918. godine, sada se bori s korona virusom (kovid-19) u staračkom domu u gradu Galup, u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.