Šta se krije iza Klintonovih kompromitujućih fotografija: Laži portparola i pitanje šta je sledeće

Izvor: B92, 19.Avg.2020, 19:29

Šta se krije iza Klintonovih kompromitujućih fotografija: Laži portparola i pitanje šta je sledeće

Juče su mediji objavili fotografije bivšeg predsednika SAD Bila Klintona dok ga masira devojka koja je žrtva pedofila Džefrija Epstina.

Na fotografijama se vidi 22-godišnja Šontaj Dejvis koja masira Klintona dok se on osmehuje.

Tim povodom oglasio se Klintonov portparol, koji je izjavio da nekadašnji predsednik SAD u tom trenutku nije znao za Epstinova nedela, kao i da je njegovim avionom leteo samo četiri puta.

Međutim, zvanični podaci pokazuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Klinton između 2002. i 2003. godine leteo tim avionom više desetina puta.

Dejvisova i druge žrtve su u dokumentarcu iz 2020. godine izjavile da je Epstin držao skrivene kamere kako bi skupljao materijal kojim bi ucenjivao svoje prijatelje na visokim položajima.

TIme se bavi i britanski novinar Pol Votson, koji postavlja pitanje: "Zašto su fotografisali Bila Klintona dok ga masiraju?"

On dodaje i da svi znaju odgovor na to pitanje.

Na društvenim mrežama se vodi polemika o tome koje fotografije i snimci još nisu ugledale svetlost dana, a s obzirom na činjenicu da je Epstin sve beležio, kao i da fotografije koje su objavljene juče prvi put vidimo posle toliko vremena.

Podsetimo, fotografije su objavljene uoči Klintonovog govora u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu u predsedničkoj trci. Uprkos nepovoljnom trenutku za objavljivanje ovih fotografija, Klinton je govor održao.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.