Šta mu je? Biber poslao sliku svog penisa Seleni!

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mu je? Biber poslao sliku svog penisa Seleni!

Mladi pevač Džastin Biber je navodno nakon raskida sa Selenom Gomez, mladoj pevačici slao svoje golišave slike, te je molio da se pomire.

Međutim Gomezova nije želela ni da čuje za to, te mu je kratko poručila da treba da ide da se leči, jer je narkoman i bolesnik.

"Ja da se lečim? Je** se! Poznata si samo zbog veze sa mnom. Zbogom, je** se sa nekim drugim i drži tu tvoju netalentovanu guzicu dalje od mene", napisao je Biber u poslednjoj poruci.

Kada su američki mediji kontaktirali Džastina, on je samo kratko odgovorio da su te poruke lažne, i da on nikada tako nešto ne bi poslao.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta mu je? Biber poslao sliku svog penisa Seleni!

Izvor: Dzungla.org, 21.Jan.2014

Mladi pevač Džastin Biber je navodno nakon raskida sa Selenom Gomez, mladoj pevačici slao svoje golišave slike, te je molio da se pomire.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Džastin Biber kralj skandala: Seleni Gomez poslao sliku svog penisa!

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2014

Popularni mladi pevač Džastin Biber svakog dana je tema novog skandala, a njegova odavno završena veza sa Selenom Gomez i dalje se mota po medijima kao vrlo interesantna i aktuelna tema.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.