GUBI KOMPAS: Biber poslao sliku svog penisa Seleni!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUBI KOMPAS: Biber poslao sliku svog penisa Seleni!

Mladi pevač je hteo da se pomiri sa pevačicom i slao joj golišave slike

Mladi pevač Džastin Biber je navodno nakon raskida sa Selenom Gomez, mladoj pevačici slao svoje golišave slike, te je molio da se pomire.

Međutim Gomezova nije želela ni da čuje za to, te mu je kratko poručila da treba da ide da se leči, jer je narkoman i bolesnik.

"Ja da se lečim? Je.. se! Poznata si samo zbog veze sa mnom. Zbogom, je.. se sa nekim drugim i drži tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tvoju netalentovanu guzicu dalje od mene", napisao je Biber u poslednjoj poruci.

Kada su američki mediji kontaktirali Džastina, on je samo kratko odgovorio da su te poruke lažne, i da on nikada tako nešto ne bi poslao.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.