Izvor: Piplmetar.rs, 02.Apr.2023, 07:31

Šta će Mirka Vasiljević reći na ovo? SOFIJA UNA NAPUSTILA „ZADRUGU 6“, a zbog njene vrele slike pregorele mreže – VUJADIN SAVIĆ ODMAH LAJKOVAO! (FOTO)

Atraktivna Sofija Una Manić nedavno je napustila rijaliti „Zadrugu 6“, nakon 6 meseci.
Sofija Una Manić Instagram/tajninatajna • screenshot


Naime, Sofija je u Beloj kući važila za jednu od najlepših zadrugarki i ona svojim ponašanjem nije obrukala svoju porodicu, već je iz rijalitija izašla podignute glave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Međutim, kada se pogleda Instagram profil Sofije Une, njene slike su i više nego provokativne, a od njene poslednje vrele slike, koju je objavila pre nešto više od godinu dana mnogima padaju vilice.
Sofija Una pozirala je na stepenicama, u providnim crnim čarapama, dok gore nije imala ništa i grudi je pokrila samo rukama, te je pokrenula gomilu komentara.
Sofija Una Manić Instagram/tajninatajna
Međutim veliku pažnju privukao je i Vujadin Savić koji joj je lajkovao sliku, a svi se pitaju kako će Mirka Vasiljević reagovati na ovo kad vidi?
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.