Srpski studenti ostvarili istorijski uspeh na Oksfordu

Izvor: Danas, 11.Nov.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski studenti ostvarili istorijski uspeh na Oksfordu

Na upravo završenom prestižnom debatnom turniru na Oksfordu, naši studenti Miloš Marjanović i Janko Đorđević (Pravni fakultet u Beogradu) osvojili su prvo mesto u otvorenoj kategoriji(glavnoj kategoriji), saopštila je organizacija Otvorena komunikacija. Članak Srpski studenti ostvarili istorijski uspeh na Oksfordu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Podržavamo suverenizam, naciju i porodicu

Izvor: Danas, 11.Nov.2019

Lideri novoosnovanog opozicionog političkog pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović i Jovan Filipović i Dragoslav Perišić sastali su ovih dana u Briselu sa poslanicima Evropskog parlamenta iz suverenističke grupe Identitet i demokratija. Članak Jovanović: Podržavamo suverenizam, naciju i porodicu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.