Srpski pilot nestao u dubinama jezera

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2015, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski pilot nestao u dubinama jezera

POTRAGA za Nebojšom Ilićem (33), članom jednog beogradskog ronilačkog kluba, koji je u sredu po podne nestao u dubinama jezera Zaovine na Tari, trajala je i danas. U pretragu jezera, saznajemo, su se uključili i ronioci Žandarmerije. Trojica ronilaca iz Beograda - Nebojša Ilić, Nemanja Nikitović (42) i Aleksandar Jovanović (31) sa opremom su zaronili u dubine jezera. U pitanju je bilo, saznajemo, rekreativno ronjenje, odnosno obuka, na mestu gde je jezero duboko između 40 i 50 metara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a posle nekog vremena Nikitović i Jovanović su izronili, ali se Ilić, međutim, nije pojavio. Beograđani su u sredu pre podne došli na jezero Zaovine kod Bajine Bašte, da rekreativno rone na većim dubinama - saznajemo iz izvora bliskog istrazi. - Oko podneva, sva trojica su u blizini brane Lazići zaronili, jedan blizu drugog, do dubine oko 75 metara, a onda se razdvojili. Posle otprilike sat i po, dva ronioca su izronila, ali trećeg nije bilo. Policijskoj stanici u Bajinoj Bašti u sredu oko 16 časova prijavljen je nestanak tridesettrogodišnjeg muškarca iz Beograda. O nestanku ronioca u jezeru obavešteni su Više i Osnovno javno tužilaštvo u Užicu, te Ronilački centar Žandarmerije. PILOT "VIZ ERA" RONILAC koji je nestao u vodama Zaovinskog jezera bio je profesionalni pilot mađarske avio-kompanije "Viz er". Ilić je u ovoj kompaniji zaposlen već osam godina, a njegove kolege nisu htele da daju bilo kakve informacije dok potraga ne bude završena. - Jedino što možemo da kažemo u ovom trenutku je da smo mislima sa porodicom našeg pilota - poručili su iz "Viz era".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pronađeno telo nastradalog ronioca

Izvor: Mondo, 28.Avg.2015

Ronioci Žandarmerije su večeras u 20.30 locirali i izvukli telo Nebojše Ilića iz jezera Zaovine...Foto: YouTube/screenshot..On je nestao u sredu oko podne, a Žandarmerija se uključila u potragu sutra u ranim jutarnjim satima, navodi se u saopštenju MUP...Piloti Viz era Nebojša Ilić (33) i Aleksandar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.