Ronilac nestao u jezeru Zaovine na Tari

Izvor: Blic, 27.Avg.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronilac nestao u jezeru Zaovine na Tari

Član jednog ronilačkog kluba iz Beograda, Nebojša Ilić (33) godine, nestao je juče popodne u dubinama jezera Zaovine na Tari, a u toku je potraga za njim.

Prema saznanjima „Blica“, trojica beogradski ronilaca, koji su na Taru došli zbog obuke, u sredu popodne zaronila su nedaleko od brane Lazići na Zaovinama, gde je jezero duboko između 40-50 metara.

Dvojica od njih, Nemanja N (42) i Aleksandar J. (31) su isplivala na površinu,  ali treći nije.

U potragu su od danas uključeni i rendžeri Nacionalnog parka „Tara“, a očekuje se da na Zaovine dođe i ronilački odred Žandarmerije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronilac nestao u jezeru na Tari

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2015

Član jednog ronilačkog kluba iz Beograda, star 23 godine, nestao je juče popodne u dubinama jezera Zaovine na Tari, a u toku je potraga za njim...Kako piše "Blic", trojica beogradskih ronilaca, koji su na Taru došli zbog obuke, u sredu popodne zaronila su nedaleko od brane Lazići na Zaovinama,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.