Srpski lekari otkrivaju šta će prvo uraditi kada se okonča epidemija Covid-19

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 22:40

Srpski lekari otkrivaju šta će prvo uraditi kada se okonča epidemija Covid-19

I dok se, s poslovnog aspekta, raduju i što će tada pacijenti moći da im vide lice i osmeh, a naročito najmlađi, privatno se svi nadaju da će uskoro biti s najbližima i ljubiti svoju decu.

Svi svetski mediji preneli su trenutak kada su lekari u Vuhanu skinuli maske. Svi na svetu maštaju o momentu kada će to biti i njihova stvarnost. Lekari i medicinske sestre u Beogradu i Kragujevcu otkrivaju šta će prvo uraditi kada maske padnu.

I dok neki ne znaju šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo učiniti kada skinu masku kojom se štite od korona virusa, jer im to deluje gotovo nemoguće, drugi ne mogu da dočekaju da se vrate svakodnevnim sitnim zadovoljstvima.

- Da uživam u svom krevetu, svojoj šolji kafe, da se okupam u svom kupatilu i posvetim vreme prijateljima i rodbini.

- Uželeo sam se trudne žene, koja je četvrti mesec, nisam je skoro dva meseca video - rekao je jedan od junaka na prvoj liniji odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.