Srpski fudbaler Andrić u Dinamu iz Zagreba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbaler Andrić u Dinamu iz Zagreba

Srpski fudbaler Komnen Andrić prelazi iz Inter Zaprešića u zagrebački Dinamo, potvrdio je danas trener Nenad Bjelica.

Prvi strelac hrvatskog prvenstva i kapiten Intera čim prođe lekarske preglede potpisaće ugovor sa najvećim hrvatskim klubom.

"Komnen se ljudskim i igračkim kvalitetima uklapa u Dinamo, dao je 21 gol za Inter za samo godinu dana i očekujemo da bude pravo pojačanje za nas", rekao je Bjelica i poručio da 23-godišnji napadač sutra dolazi u Belek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na pripreme, a prenosi Jutarnji list.

Andrić je pre Intera igrao za Žalgiris, Belenenseš, OFK Beograd i kragujevački Radnički.

Bio je i član omladinske reprezentacije Srbije, ali je zbog povrede propustio Mundijal na Novom Zelandu na kome je osvojena titula prvaka sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.