Srpske turističke agencije u poseti Budvi pred letnju sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 20:04

Srpske turističke agencije u poseti Budvi pred letnju sezonu

Studijska grupa srpskih turističkih agencija boravi u Budvi, gde će prisustvovati nizu radnih sastanaka u organizaciji Turističke organizacije tog grada, a prvi je održan danas u hotelu "Budva".

Sastanku su prisustvovali predstavnici turističkih agencija iz Srbije i Budve, Crnogorskog turističkog udruženja (CTU), kao i udruženja malih hotela Budve i Crne Gore i privatnog smeštaja, prenosi RTCG pisanje sajta Mediabiro.

Predsednik Nacionalne asocijacije turističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agencija (JUTA) Aleksandar Seničić je kazao da veruje da je otvorena granica Crne Gore prema Srbiji velika prednost u odnosu na sve druge destinacije.

Važno je, kako je rekao, da u ovim okolnostima Crna Gora bude otvorena za srpske državljane, jer oni računaju na to tržište.

On je dodao da Crna Gora ostaje jedina potpuno otvorena destinacija i da to treba iskoristiti.

"Slobodan ulaz je svakako velika prednost za Crnu Goru, pre svega pričam o srpskom tržištu, a nadam se da će to uspeti da prepoznaju i neka druga tržišta. Interesovanje za Crnu Goru veće je nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu", rekao je Seničić.

On smatra da ove godine Crna Gora može da očekuje više turista iz Srbije i regiona.

Seničić je ocenio da je privatni smeštaj u Crnoj Gori kvalitetan, a cene niže nego ikada.

"Ove godine to može biti dobitna kombinacija za tržište Srbije", poručio je Seničić.

Direktorica Turističke organizacije Budve Maja Liješević saopštila je da je važno što je Crna Gora otvorila granice ka regionu, podsećajući da za ulazak u zemlju nisu potrebni PCR testovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.