Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 12:50

SAMIT BRDO-BRIONI Lideri Zapadnog Balkana sastali se u Sloveniji, na skupu Vučić, Dodik Milo Đukanović, Vjosa Osmani...

Prvi plenarni sastanak lidera zemalja Zapadnog Balkana u okviru procesa Brdo - Brioni koji se održava danas na Brdu kod Kranja počeo je u kongresnom centru, a prema ranijim najavama na njemu će se razgovarati o zajedničkim zaključcima, možda i deklaraciji, o nepromenjivosti granica na Zapadnom Balkanu, a biće reči i o posledicama pandemije korona virusa i ekonomskom oporavku regiona.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Samitu Brdo-Brioni bez stava o PROMENI GRANICA, ovo su najvažniji zaključci

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Na danas održanom 10. po redu, jubilarnom samitu u okviru procesa Brdo-Brioni, koji je na Brdu kod Kranja okupio lidere zemalja Zapadnog Balkana i Prištine, usvojeni su kompromisni zaključci kojim se potvrđuje posvećenost zemalja regiona proširenju Evropske unije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.