Srpska lista: Sutra 2.000. dan otkako Priština nije formirala ZSO

Izvor: Beta, 09.Okt.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Sutra 2.000. dan otkako Priština nije formirala ZSO

Srpska lista održaće sutra skup u severnoj Kosovskoj Mitrovici povodom kako se navodi, "2.000 dana" otkako Priština nije ispunila obavezu iz Briselskog sporazuma o formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO). "Ovim skupom želimo da pokažemo da nismo zaboravni, ali ni spremni da odustanem od svojih prava koja proističu iz Briselskog sporazuma. Nećemo dozvoliti da zaborav prekrije sporazum o ZSO, a da nečinjenje Prištine postane pravilo", navela je Srpska lista.Skup će kako je najavljeno, početi u 12.44 časova na Trgu braće Milić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

2.000 dana bez ZSO; "Nećemo odustati"

Izvor: B92, 10.Okt.2018, 10:31

U Kosovskoj Mitrovici je simbolično u 12.44 počeo skup u organizaciji Srpske liste, povodom 2.000 dana otkako je Priština preuzela obavezu da formira ZSO.

Nastavak na B92...

SKUP SRPSKE LISTE U KOSOVSKOJ MITROVICI: Nećemo odustati od ZSO niti od života na Kosmetu

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018

Kada se sve sabere više je nego jasno da u ovim okolnostima Albanci to neće uraditi i da za to na žalost imaju podršku međunarodne zajednice, dodao je između ostalog predsednik Srpske liste Goran Rakić Zajednica Srpskih opština nije političko već životno pitanje Srba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.