Srpska lista: Neistina je da su glasali raseljeni Srbi koji su preminuli

Izvor: Danas, 14.Nov.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Neistina je da su glasali raseljeni Srbi koji su preminuli

Srpska lista navela je danas da institucije u Prištini ni skoro 40 dana od izbora nisu uspele da prebroje glasove sa održanih parlamentarnih izbora i da se nastavlja, kako je ta lista istakla, "šovinistička farsa" sa glasovima rasljenih Srba u vidu optužbi za političke malverzacije. Članak Srpska lista: Neistina je da su glasali raseljeni Srbi koji su preminuli se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: Neistina je da su glasali raseljeni Srbi koji su preminuli

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2019

Srpska lista navela je danas da institucije u Prištini ni skoro 40 dana od izbora nisu uspele da prebroje glasove sa održanih parlamentarnih izbora i da se nastavlja, kako je ta lista istakla, "šovinistička farsa" sa glasovima rasljenih Srba u vidu optužbi za političke malverzacije..."Nakon što...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.