Šri Lanka: Čovek umro zbog visokog računa za struju

Izvor: Blic, 29.Jun.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šri Lanka: Čovek umro zbog visokog računa za struju

Jedan 61-godišnji gradjanin Šri Lanke je umro od srčanog udara nakon što je dobio veoma visok račun za električnu energiju, objavili su danas tamošnji mediji.

Čovek je u petak došao u centralu elektroenergetskog preduzeća "Sejlon elektrisiti" da se žali zbog neuobičajeno visokog računa za struju, ali mu je rečeno da je to posledica značajnog poskupljenja električne energije od prošlog meseca, nakon čega je on na licu mesta doživeo srčani udar, objavio je list >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Sejlon tudej", a prenela agencija AFP.

U izveštaju se ne navodi koliki je bio račun, ali stoji da je on bio prilagodjen povećanju cene električne energije od 50 odsto. Šri Lanka je jedna od azijskih zemalja sa najskupljom strujom, budući da kilovat-čas košta do 47 rupija (0,37 dolara).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Umro zbog visokog računa za struju

Izvor: S media, 29.Jun.2013

Čovek je u petak došao u centralu elektroenergetskog preduzeća "Sejlon elektrisiti" da se žali zbog neuobičajeno visokog računa za struju, ali mu je rečeno da je to posledica značajnog poskupljenja električne energije od prošlog meseca, nakon čega je on na licu mesta doživeo srčani udar,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.