Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Mar.2010, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Uhapšeno sedam ljudi, oduzeto 50 kilograma skanka

Sedam osoba uhapšeno je pod sumnjom da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.   U zajedničkoj akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske uprave Sremske Mitrovice uhapšeni su Dane Tomašević (35), Slobodan

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno sedmoro, zaplenjeno 50 kilograma skanka

Izvor: Blic, 25.Mar.2010

Sedam osoba uhapšeno je pod sumnjom da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...U zajedničkoj akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske uprave Sremske Mitrovice uhapšeni su Dane Tomašević (35),...

Nastavak na Blic...

Na području Sremske Mitrovice uhapšeno 7 osoba osumnjičenih za prodaju i proizvodnju droge. Pronađeno 50 kilograma skanka.

Izvor: TV Avala, 25.Mar.2010

Na području Sremske Mitrovice uhapšeno je sedam osoba osumnjičenih za prodaju i proizvodnju droge, a tom prilikom pronađeno je i 50 kilograma "biljne materije" za koju se sumnja da je opojna droga "skank", saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.