Srećni ponedeljak - 31. januar najsrećniji dan u godini

Izvor: Blic, 31.Jan.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećni ponedeljak - 31. januar najsrećniji dan u godini

Prema istraživanju britanskih psihologa, današnji dan, 31. januar, najsrećniji je dan u godini.

Ako ste se na jedvite jade probili kroz saobraćajnu gužvu, iznervirani i smrznuti, i razmišljate o tome kako da otplatite nagomilane dugove, ova vest će vas verovatno iznenaditi, ali psiholozi tvde da je upravo tako.

Dve nedelje nakon "tužnog ponedeljka”, kada je raspoloženje dostiglo najnižu tačku zbog kratkih dana i praznog džepa nakon praznika, današnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dan bi se mogao nazvati "srećnim ponedeljkom”.

Na posao se ponovo odlazi sa elanom - prva plata nam stiže, a mnogi (bar u Britaniji) već razmišljaju i o ponudama za rezervisanje letovanja po nižim cenama u predprodaji. Podaci turističke industrije za 2010. govore da je najveći promet ostvaren upravo poslednjeg vikenda u januaru.

Istraživanja britanskih psihologa pokazuju da svako od nas u proseku doživljava 10 srećnih dana tokom godine, a među njima se, bar kad je reč o Britancima, ističe upravo današnji dan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas je najsrećniji dan u godini!

Izvor: S media, 31.Jan.2011

Verovali ili ne, danas je najsrećniji dan u godini! Samo dve nedelje posle najdepresivnijeg dana u godini, psiholozi su izračunali da nam stiže jedan potpuno drugačiji ponedeljak...Ako vas je sredinom januara rastužila vest da je došao najdepresivniji dan u godini, danas bi moglo da vas obraduje...

Nastavak na S media...

Zašto je 31. januar najsrećniji dan?

Izvor: B92, 31.Jan.2011

Ako ste uspeli da se izborite sa svim troškovima koje sa sobom nosi Nova godina, ako ste napokon završili sve rodbinske posete i na red je došlo razmišljanje o vraćanju kredita, može vas iznenaditi činjenica da bi današnji dan trebalo da bude najsrećniji u celoj narednoj godini...Dve nedelje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.