Zašto je 31. januar najsrećniji dan?

Izvor: B92, 31.Jan.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je 31. januar najsrećniji dan?

Ako ste uspeli da se izborite sa svim troškovima koje sa sobom nosi Nova godina, ako ste napokon završili sve rodbinske posete i na red je došlo razmišljanje o vraćanju kredita, može vas iznenaditi činjenica da bi današnji dan trebalo da bude najsrećniji u celoj narednoj godini.

Dve nedelje nakon najgoreg dana u godini, 17. januara, kada nam je energija na najnižem nivou , dolazi najsrećniji dan u godini.

Psiholozi smatraju da je 31. januar najsrećniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan u godini zbog dolaska prve plate koja bi trebalo da reši najveći deo naših problema koji su izazvani upravo manjkom novca.

„Skoro svako od nas tokom godine ima u proseku deset srećnih dana, ali nijedan nije srećniji od 31. Januara. Tog dana svi krećemo na posao sa novom dozom energije i uzbuđenja, ponajviše zbog činjenice da je naš račun u banci porastao po prvi put ove godine", tvrdi doktor Dejvid Holms sa Mančester univerziteta.

Saznajte zašto je 17. januar najgori dan u godini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.