Srbin iz Leposavića pušten iz pritvora

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 16:55

Srbin iz Leposavića pušten iz pritvora

"Presrećna sam što je moj suprug na putu za kući."

"Kada sam videla poziv sa njegovog broja, pomislila sam da mu nije loše, odnosno da je nešto najgore od svega, ali kada sam čula njegov glas pao mi je kamen sa srca. Za sada je pušten iz pritvora i to je najbitnije, jer je moj suprug zaista bolestan", rekla je Milica Miletić, supruga uhapšenog Srbina za Novosti.

Ona je medijima javila da je njen suprug Marjan, kojeg je juče na putu od Leposavića ka Kosovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mitrovici uhapsila takozvana kosovska policija, oslobođen iz policijskog pritvora.

Za sada ne zna da li je u potpunosti oslobođen optužbi ili je pušten da se brani sa slobode, ali objašnjava da slika sa oružjem na društvenoj mreži nema nikakve veze sa realnošću i da tzv. kosovska policija koja je juče izvršila pretres njihove kuće nije pronašla nikakvo oružje.

Zahvalna svima koji su joj pružili podršku tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, Milica, majka petoro dece, ističe bojazan za suprugovo zdravstveno stanje jer mu je, kako naglašava, srce sasvim oslabljeno.

"Najteže mi je bilo što znam da mu je srce jako slabo, a on je u pritvoru. Jer, pripremali smo se da ovih dana ode na kontrolu u Beograd", zaključuje Mirjana, čiju dosadašnju zabrinutost ipak nadvladava sreća što će se suprug uskoro pridružiti njoj i mališanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.