Srbija voz: Od 11. decembra važi novi red vožnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2022, 12:54

Srbija voz: Od 11. decembra važi novi red vožnje

Od nedelje 11. decembra počinje primena novog reda vožnje na prugama u Srbiji, a planiran je saobraćaj po dva međunarodna i pogranična voza.

U informaciji na sajtu Srbija voza navodi se da je planiran saobraćaj 206 vozova u unutrašnjem saobraćaju i 128 vozova iz sistema BG:VOZ.

Međunarodni voz za Bar polaziće iz stanice Zemun u 19:58 časova i iz stanice Bar za Zemun u 19:00 časova.

U letnjoj sezoni od 16. una do 17. septembra, pored večernjeg saobraćaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dnevni međunarodni voz za Bar.

Između stanica Dimitrovgrad i Sofija saobraćaće dva pogranična voza.

U unutrašnjem saobraćaju predviđeno je 25 brzih Inter City i 11 Regio Expres vozova do Novog Sada.

Do Užica će saobraćati dva Regio Expres voza, kao i dva Inter Regio voza do Zvornika, a ukupno će biti i 166 polazaka Regio vozova.

Zbog radova na infrastrukturnim kapacitetima Niš-Brestovac, nije planiran saobraćaj vozova na relacijama od Niša do Preševa, Merdara i Leskovca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od nedelje 11. decembra, novi želežnički red vožnje stupa na snagu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Dec.2022

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike usluga da će od nedelje, 11. decembra 2022. godine početi primena novog reda vožnje. Po stupanju na snagu važenja novog reda vožnje, planiran je saobraćaj 2 međunarodna voza, 2 pogranična voza, 206 vozova u unutrašnjem saobraćaju i 128 vozova iz sistema...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.