Srbija po Guglu: Kosjerić je pun momaka, u Boru ni mrtvi nemaju mira

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija po Guglu: Kosjerić je pun momaka, u Boru ni mrtvi nemaju mira

Šta se dogodi kada ukucate naziv nekog srpskog grada u Guglovo polje za pretragu? Zahvaljujući autokomplit (autocomplete) opciji rezultati su često urnebesno smešni, pa bi tako Šapčani trebalo ozbiljno da se zabrinu, dok bi devojke trebalo da pohrle put Kosjerića.

Kako smo došli do ovih rezultata? U Guglovo polje za pretragu smo ukucavali, na primer, "Beograd je" ili "U Boru" i zapisivali prve smislene predloge koje nam je nudila opcija autokomplit. Uživajte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Povezane vesti: Ban: Konstruktivni koraci u dijalogu Beograd-Priština Izvestilac Saveta Evrope za Kosovo u poseti Beogradu Britanski "Dejli mejl" preporučuje odmor u Beogradu i Nišu Analitičari: Cilj posete da sever dobije specijalni status NIN: U Beograd dolaze i Hilari Klinton i Ketrin Ešton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija po Guglu: Kosjerić je pun momaka, u Boru ni mrtvi nemaju mira

Izvor: Dzungla.org, 25.Mar.2013

Šta se dogodi kada ukucate naziv nekog srpskog grada u Guglovo polje za pretragu? Zahvlajujući autokomplit (autocomplete) opciji rezultati su često urnebesno smešni, pa bi tako Šapčani trebalo ozbiljno da se zabrinu, dok bi devojke trebalo da pohrle put Kosjerića.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.