Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2020, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani

Kongresni biro Turističke organizacije Srbije učestvovao je od 21. do 23. januara na kongresnoj berzi Conventa, najvećem poslovnom sajmu kongresne industrije u regionu jugoistočne Evrope, koji se održava od 2009. godine u Ljubljani. Sajam je ove godine privukao rekordnih 211 klijenta iz 42 zemlje, zainteresovanih za ovaj region, i ukupno 118 izlagača iz 17 zemalja.

Na svečanoj ceremoniji održanoj 21. januara uveče u kongresnom centru "Cankarjev Dom" dodeljene su godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nagrade "Meetings Star" časopisa Kongres Magazine, a naredne večeri, na svečanosti u hotelu Grand Union, nagrade "Conventa Ambassador" za 2020. godinu.

Pored Kongresnog biroa Srbije, ostali izlagači iz naše zemlje bili su predstavnici Turističke organizacije Beograda, JP Sava centar, JP Park Palić, grupacije MK Mountain Resort i hotela Metropol Palace, Radisson Collection Old Mill i Mona Plaza. Oni su na pojedinačnim sastancima predstavili svoje kapacitete i ponudu za održavanje kongresa i različitih tipova poslovnih događaja. Osim njih, pristuno je bilo i šest profesionalnih klijenata, tj. organizatora događaja iz Srbije.

Pre, tokom i nakon trajanja sajma, održano je ukupno 9 tura upoznavanja u Sloveniji i zemljama regiona (Austrija, Hrvatska, Srbija). U saradnji sa beogradskim hotelom Radisson Collection Old Mill za 10 klijenata iz nekoliko različitih zemalja nakon završetka sajma organizovana je tura upoznavanja u Beogradu 24. i 25. januara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.