Srbija i Rusija potpisale Sporazum o saradnji u borbi protiv terorizma

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 18:49

Srbija i Rusija potpisale Sporazum o saradnji u borbi protiv terorizma

Sporazum vlada Srbije i Rusije o saradnji u borbi protiv terorizma potpisali su ministri unutrašnjih i spoljnih poslova, Nebojša Stefanović i Sergej Lavrov.

Stefanović i Lavrov koji je danas u poseti Srbiji, istakli su da će taj sporazum omogućiti bržu razmenu informacija u borbi protiv terorizma i razmenu iskustava, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Stefanović je zahvalio Lavrovu na podršci u sprečavanju prijema Kosova u Interpol, a Lavrov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao da se Rusija čvrsto zalaže za poštovanje Rezolucije 1244 Ujedinjenih nacija i da se rešenje pitanja Kosova može postići samo dogovorom dve strane.

Stefanović je istakao da je Srbija posvećena jačanju odnosa i strateškog partnerstva s Rusijom, i u tom okviru jačanju saradnje u oblasti bezbednosti.

Stefanović je čestitao Lavrovu 75. godišnjicu pobede na fašizmom i naglasio da se "nikada ne sme zaboraviti šta su dve zemlje učinile u toj borbi".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija i Rusija potpisale Sporazum o saradnji u borbi protiv terorizma

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2020

Sporazum vlada Srbije i Rusije o saradnji u borbi protiv terorizma potpisali su danas ministri unutrašnjih i spoljnih poslova, Nebojša Stefanović i Sergej Lavrov...Stefanović i Lavrov koji je danas u poseti Srbiji, istakli su da će taj sporazum omogućiti bržu razmenu informacija u borbi protiv...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.