Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2016, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: Težak udes na putu Čačak-Kraljevo, poginuo mladić

Jedna osoba je poginula, a sedam ljudi je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na državnom putu Čačak-Kraljevo, u mestu Zablaće.

Vozač automobila "folksvagen golf", dvadesetšestogodišnji muškarac je preminuo, dok je sedmoro povređenih prevezeno u čačansku bolnicu, prenosi RTS.

Nesreća se dogodila kada je automobil "folksvagen golf" kragušjevačke registracije prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa automobilom "folksvagen pasat" čačanskih registarskih oznaka, navodi se u saopštenju Policijske uprave.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula, sedam povrijeđeno

Izvor: Cafe.ba, 07.Feb.2016

ČAČAK- Jedna osoba je poginula, a sedmoro je povrijeđeno u sudaru dva automobila na putu Čačak-Kraljevo, u mjestu Zablaće, saopšteno je iz čačanske policije.

Nastavak na Cafe.ba...

(FOTO) TEŠKA NESREĆA U JAJINCIMA: U kobnom preticanju poginuo vozač, drugi teško povređen

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 08:11

BEOGRAD - U teškoj saobraćajonoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 2 sata poginula je jedna osoba, a druga povređena i prebačena u Urgentni centar...Nesreća se dogodila u Bulevaru JNA u naselju Jajinci, kada je poginuo vozač tojote, a teško povređen vozač škode...Foto: Printscreen..Do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.