Dimitrovgrad: Poginula devojka

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrovgrad: Poginula devojka

NA magistralnom putu kod Dimitrovgrada, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila A. S.(24), iz Dimitrovgrada. Nesrećna devojka je bila na mestu suvozača u automobilu za čijim volanom je bio B. A.,koji je povređen , kao i još jedan saputnik, koji je sa vozačem prebačen u bolnicu. Nesreća se desila rano jutros, kod motela "Balkan" kada je njihov automobil koji se kretao ka Dimitrovgradu, iz zasad nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i tom prilikom čeono naleteo na šleper bugarskih tablica, koji se kretao ka Gradini. Istraga je u toku, a saobraćaj ka Bugarskoj je posle tročasovnog zastoja normalizovan.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula devojka kod Dimitrovgrada

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2016

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu kod kod motela “Balkan” nedaleko od Dimitrovgrada, poginula je 24-godišnja devojka iz ovog mesta. Vozač automobila i treći putnik teško su povređeni...Sve se dogodilo jutros oko 5 sati iz zasada nepoznatih razloga. Vozilo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.