Srbija PLAČE uz Život priča: Jelenu Petrović ćerkica pitala da li ju je ODUVEK VOLELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija PLAČE uz "Život priča": Jelenu Petrović ćerkica pitala da li ju je ODUVEK VOLELA!

Godinama trpela

Beograđanka Jelena Petrović bila je u nesrećnom braku od 2001. godine do 2015. godine. Sa suprugom, policajcem zaposlenim u interventoj jedinici, dobila je četvoro dece. Tačku na brak odlučila je da stavi zbog psihičkog, fizičkog i seksualnog maltretiranja, a kuću je, po sopstvenom priznanju, napustila kada je mislila da se u njoj sutradan ne može probuditi živa.

- Bilo je udaraca i šamara, znaju moje kolege kada me udario u glavu, pa mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oteklo čelo, morala sam da odsečem šiške da to sakrijem - ispovedila se ona u večerašnjoj epizodi emisije "Život priča".

Takođe, javno je podelila detalje iz zajednice u kojoj ju je suprug budio usred noći i davio, sutradan tvrdeći kako se ničega ne seća.

Foto: Printscreen

Ipak, prave muke nastale su kada je trebalo da se rastanu i izbore za strateljstvo. Zbog neprijateljskog stava dece prema majci koji je nastao usled očevog negativnog uticaja, kako je utvrdio nadležni Centar za socijalni rad, doneta je odluka da starateljstvo bude dodeljeno upravo njemu.

Ona se na različite načina dovijala da ih vidi, kako ne bi ostali uskraćeni za majčinsku ljubav. Tako je na primer putovala iz Beograda za Smederevo u škole koje su deca pohađala kako bi ih videla na dva minuta do početka nastave, pa se vraćala na posao u glavni grad.

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA MIRIJEVU: Dečak otrčao po loptu, pa ga udarila DVA AUTOMOBILA!

Ipak, doživela je da je mlađa kćerka upita: "Mama, da li si me ti oduvek volela?". Tada je dobila još jednu potvrdu za to da je bivši suprug okreće protiv dece.

To nije bio jedini primer. Naime, u dopisivanju sa decom dobijala je uvredljive poruke za koje nije znala čijom su rukom iskucane. Tako se u odgovoru na jednu rođendansku čestitku našlo i - "nadam se da ćeš se veoooma pokajati".

Ipak, Jelena Petrović se žalila i iz 19. puta dobila starateljstvo nad decom, a bivši suprug - policajac i lovac koji joj je čak pretio službenim pištoljem - suspendovan je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.