Izvor: Press, 13.Jul.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi uhapšeni u Holandiji i Belgiji sa kokainom i novcem

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i policijskih službenika Holandije u Amsterdamu je uhapšen M. P. (1983)

freeimages.com


Kako je saopštilo MUP, u belgijskom Antverpenu je uhapšen V. B. (1973), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krvična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i pranje novca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Nakon hapšenja i pretresa više stanova i drugih prostorija u Holandiji i Belgiji, koje su koristili osumnjičeni, pronađeno je četiri kilograma kokaina, kao i 1.700.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.