Srbi privedeni na administrativnom prelazu na KiM OSLOBOĐENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi privedeni na administrativnom prelazu na KiM OSLOBOĐENI!

Dvojica Srba su privedena na administrativnom prelazu Končulj, prilikom pokušaja da uđu u centralnu Srbiju

Dvojica Srba, Trajan Trajković i Dalibor Dajić, koje je privela kosovska policija, danas su pušteni na slobodu.

Inače, Kancelarija tužioca u Gnjilanu tvrdi da su dvojica Srba, osumnjičeni za špijunažu, pokušali da Beogradu pošalju dokumenta o pojedinim srpskim opštinskim zvaničnicima.

Nakon hapšenja, Kancelarija za KiM je saopštila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reč o direktorima OŠ "Mladen Markovic" iz Vitine, Trajanu Trajkoviću i Tehničke škole u Vrbovcu Daliboru Dajiću, te osudila hapšenje i zahtevala reakciju međunarodnih institucija.

.

Pogledajte rezultate

ČUDESNA VODA Znate li zašto je more slano? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Puštena na slobodu dvojica direktora škola na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019

Dvojica Srba, Trajan Trajković i Dalibor Dajić, koje je privela kosovska policija, danas su pušteni na slobodu, saznaje Tanjug...I RTK na srpskom jeziku objavio je, pozivajući se na neimenovani izvor, da su dvojica Srba danas oslobođena...Inače, Kancelarija tužioca u Gnjilanu tvrdi da su dvojica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dvojica Srba sa Kosmeta puštena na slobodu

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019

Dvojica Srba, Trajan Trajković i Dalibor Dajić, koje je privela kosovska policija, u petak su pušteni na slobodu Dvojica Srba, Trajan Trajković i Dalibor Dajić, koje je privela kosovska policija, u petak su pušteni na slobodu, saznaje Tanjug.I RTK na srpskom jeziku objavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.