Srbi pozivaju Vilijama i Kejt na Mud(r)ijadu

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi pozivaju Vilijama i Kejt na "Mud(r)ijadu"

Organizatori festivala "Mud(r)ijada", u okviru koga se pripremaju specijaliteti od životinjskih testisa, pozvali su, putem svoje internet stranice, princa Vilijama i Kejt Midlton da prisustvuju festivalu i isprobaju specijalitete koji im mogu pomoći u stvaranju potomstva.

Na zvaničnoj internet stranici festivala "Mud(r)ijada", koji je opisan kao "svetsko prvenstvo u kuvanju afrodizijaka i specijaliteta od belih bubrega", pojavio se kratak tekst koji poziva novopečeni kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << par da prisustvuje festivalu.

"Pozivamo mladi Britanski kraljevski par da poseti naš festival, kako bi iskusio ludi medeni mesec i uspešno stvorio naslednika kraljevstva.", navodi se na početnoj stranici internet prezentacije "Mud(r)ijade".

Mud(r)ijada je nastala 2004. godine, prema ideji samoukog kuvara Ljubomira Erovića iz Gornjeg Milanovca. U okviru festivala održava se takmičenje za najboljeg kuvara jela od testisa, a ove godine mesto događanja biće Ovčar Banja, i to od drugog do četvrtog septembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imamo lek: Srbi pozivaju Vilijama i Kejt na "bele bubrege"!?

Izvor: Svet, 25.Jun.2011

Organizatori festivala "Mud(r)ijada", u okviru koga se pripremaju specijaliteti od životinjskih testisa, pozvali su, putem svoje internet stranice, princa Vilijama i Kejt Midlton da prisustvuju festivalu i isprobaju specijalitete koji im mogu pomoći u stvaranju potomstva. Na zvaničnoj internet stranici...

Nastavak na Svet...

Vilijam i Kejt na "Mud(r)ijadi"?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2011, 07:54

Organizatori festivala "Mud(r)ijada", u okviru koga se pripremaju specijaliteti od životinjskih testisa, pozvali su, putem svoje internet stranice, princa Vilijama i Kejt Midlton da prisustvuju festivalu i isprobaju specijalitete koji im mogu pomoći u stvaranju potomstva...Na zvaničnoj internet stranici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.