Izvor: Piplmetar.rs, 09.Mar.2024, 10:31

Srbi „pali“ zbog marihuane u Nemačkoj: Više od 1.000 sadnica držali u praznom bazenu, uhapšeni i Nemci

A. M.


Policija je pronašla plantažu sa više od 1.000 mladih sadnica kanabisa 21. februara nakon anonimne dojave

Foto: Kleve District Police Authority


Dvojica srpskih državljana uhapšena su zajedno sa dvojicom Nemaca nakon što je otkrivena plantaža kanabisa kod grada Kleve u Nemačkoj.
Policija Klevea pronašla je plantažu sa više od 1.000 mladih sadnica kanabisa 21. februara nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << anonimne dojave.
Pored stambene zgrade nalazio se magacin, u čijem podrumu je otkrivena plantaža.
Sadnice su bile u praznom bazenu, prenose nemački mediji.
Pored mladih sadnica marihuane, pronađeni su brojni materijali za napajanje i neophodna legla za biljke, odnosno 12.500 litara zemlje za saksije.
U blizini plantaže pronađena su četiri osumnjičena muškarca, i to dva državljanina Srbije (27 i 21 godina) i dva nemačka državljana (28 i 53 godine).
Zbog sumnje u promet većih količina narkotika, za četvoricom optuženih sutradan je raspisana poternica od strane Okružnog suda u Klevu, na zahtev javnog tužilaštva u Klevu i oni su uhapšeni.
Istraga se nastavlja.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.