Otkrivena plantaža kanabisa u bazenu; Srbi uhapšeni u Nemačkoj

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 00:34

Otkrivena plantaža kanabisa u bazenu; Srbi uhapšeni u Nemačkoj

Policija je u nemačkom gradu Kleve otkrila plantažu kanabisa i uhapsila četiri osumnjičena, od koja su dvojica državljani Srbije.

Policija je dobila dojavu o plantaži, pa je okružni sud u Klevu je naredio pretres, koji je obavljen u stambenoj zgradi sa susednim magacinom, prenosi Kurir.

Plantaža kanabisa se nalazila u podrumu ispod magacina, a biljke su bile zasađene u praznom bazenu. Pored 1.000 mladih zasada marihuane, pronađeni su i brojni materijali za napajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i neophodno leglo za biljke, odnosno 12.500 litara zemlje za saksije.

Istražni službenici Kriminalističkog odeljenja Kleve, uz podršku firme za konfiskaciju, sutradan su odneli ogroman broj predmeta.

U blizini plantaže pronađena su četiri osumnjičena muškarca, i to dva državljanina Srbije (27 i 21 godina) i dva nemačka (28 i 53 godine).

Policija nastavlja istragu s ciljem pronalaženja i ostalih osumnjičenih, jer se veruje da su uhapšeni samo "izvršioci radova", a da su drugi drogu stavljali u promet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRBI UHAPŠENI U NEMAČKOJ Otkrivena ogromna plantaža kanabisa u BAZENU: Evo kako ih je otkrila policija

Izvor: Blic, 09.Mar.2024

Četiri muškarca, među kojima su dvojica državljani Srbije, uhapšena su u nemačkom gradu Kleve, nakon što je policija otkrila plantažu kanabisa sa preko 1.000 mladih biljaka u jednom bazenu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.