Spremite se za dugi, prolećni praznik

Izvor: Mondo, 19.Mar.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za dugi, prolećni praznik

Povodom Međunarodnog praznika rada i Uskrsa ove godine neće se raditi od srede 1. maja do utorka 7. maja, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu rada.

Kako objašnjavaju u ministarstvu, praznici se ne spajaju nego su se "kalendarski poklopili", budući da prvi maj pada u sredu, a petak 3. maja je Veliki petak.

Po zakonu se ne radi ni drugog dana Uskrsa, u ponedeljak, tako da će prvi radni dan posle praznika biti utorak 7. maj.

(Beta/Ilustracija: guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TO SE ZOVE PRAZNIK: Neradni dani od 1. do 7. maja!

Izvor: S media, 19.Mar.2013

Povodom Međunarodnog praznika rada i Uskrsa ove godine neće se raditi od srede 1. maja do utorka 7. maja, rečeno je u Ministarstvu rada...Kako objašnjavaju u ministarstvu, praznici se ne spajaju nego su se "kalendarski poklopili", budući da prvi maj pada u sredu, a petak 3. maja je Veliki petak...Po...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.