Španija: „Čopor“ oslobođen za silovanje tinejdžerke zato što je bila bez svesti

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: „Čopor“ oslobođen za silovanje tinejdžerke zato što je bila bez svesti

Getty ImagesZbog žrtava iz Manrese bilo je brojnih protesta. Na ovom transparentu sa protesta u Malagi piše „Ne znači ne“. Sud u Barseloni izazvao je veliku buru time što je petoricu muškaraca, optuženih za grupno silovanje četrnaestogodišnje devojčice, osudio za „manji zločin“. Bili su optuženi za silovanje i seksualni napad, a osuđeni su za seksualno […] Članak Španija: „Čopor“ oslobođen za silovanje tinejdžerke zato što je bila bez svesti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija: "Čopor" oslobođen za silovanje tinejdžerke zato što je bila bez svesti

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2019

Sud je doneo odluku da silovanja nije bilo zbog toga što je žrtva bila toliko pijana da nije korišćeno nasilje nad njom...Getty ImagesZbog žrtava iz Manrese bilo je brojnih protesta. Na ovom transparentu sa protesta u Malagi piše „Ne znači ne"...Sud u Barseloni izazvao je veliku buru time što...

Nastavak na Radio 021...

Nije silovanje jer je žrtva bila nesvesna

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Odluka suda u Barseloni da oslobodi petoricu muškaraca optuženih za grupno silovanje četrnaestogodišnje devojčice od tačke optužnice koja se odnosi na seksualni napad izazvala je bes javnosti. Članak Nije silovanje jer je žrtva bila nesvesna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.