Šou Džesike Simpson

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou Džesike Simpson

Nakon uspeha rijalitija i velike medijske pažnje koju je izazvao, Džesika je rešila da snimi seriju po svom životu.

Poznata pevačica već je snimila pilot epizodu komičnog šoua o svom životu i to za NBC, prenosi "Pipl".

"Niko zapravo ne bi ni mogao da zamisli stvari koje se dešavaju u mom životu. Još kad na to dodam veliki tim maštovitih scenarista, smeh je zagarantovan. Sigurna sam da će vam se svideti", rekla je glumica i pevačica.

Simpsonova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (32) je ranije imala rijaliti sa bivšim mužem Nikom Lašejem, koji je emitovan od 2003. do 2005. godine.

Nije poznato kako će se serija zvati, ali čelnici televizije smatraju da će Džesikin humor biti pun pogodak.

Dok se čeka nastavak snimanja, Džesika je obradovala fanove vešću da sa verenikom Erikom Džonsonom očekuje drugu bebu. Par već ima ćerkicu Maksvel.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Džesika Simpson snima seriju o svom životu

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Jan.2013, 16:50

Nakon uspeha rijalitija i velike medijske pažnje koju je izazvao, Džesika Simpson rešila je da snimi i seriju po motivima iz svog života. Poznata pevačica već je snimila pilot epizodu [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.