Sonja Lazetić uparila garderobu i tortu za suprugov rođendan

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Lazetić uparila garderobu i tortu za suprugov rođendan

Bivši fudbaler Nikola Lazetić juče je proslavio rođendan u društvu porodice i najbližih prijatelja, a njegova zgodna supruga Sonja posebno ga je oduševila rođendanskom tortom. Slavljenik sa svojim sinom(desno) i Sonjinim naslednikom iz prvog braka(levo)

U svakoj prilici supruga bivšeg fubalskog asa Nikole Lazetića ističe ljubav koju prema njemu oseća, a ima li boljeg povoda od rođendana da mu saopšti koliko joj je stalo do njega?!

Lazetić ostaje zatečen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sonjinim čestim iznenađenjima koja budu posebna i onda kada ih očekuje .

Izlivi nežnosti i pokloni ostali su u senci Nikolinog dobrog raspoloženja dok je u društvu najmilijih, svog sina i Sonjino troje dece služio tortu omiljenog ukusa, ukrašenu bojama koje je Sonja izbarala i za svoju odevnu kombinaciju.

Reč" Niki volimo te" ispisane na torti, juče su za njega imale poseban značaj,a radost zadovoljnih ukućana bio je, ipak, njegov najveći rođendanski dar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sonja Lazetić uparila garderobu i tortu za suprugov rođendan

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Bivši fudbaler Nikola Lazetić juče je proslavio rođendan u društvu porodice i najbližih prijatelja, a njegova zgodna supruga Sonja posebno ga je oduševila rođendanskom tortom. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.