Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sonic" pobijedio sve crtane junake

Filmsko ostvarenje "Sonic the Hedgehog" oborilo je rekorde gledanosti i zarade na kino-blagajnama tokom proteklog vikenda. Na blagajnama u SAD film je zaradio u prva dva dana 57 miliona dolara, što je rekord za jedan film koji je nastao po video-igrici. Predviđanja su da će "Sonic the Hedgehog" u četiri dana premijernog emitovanja oboriti rekord od 68 miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ovaj film oborio je sve rekorde gledanosti! Glavnom junaku nećete moći nikako da odolite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 09:00

Postignut rekord!..Filmsko ostvarenje "Sonic the Hedgehog" oborilo je rekorde gledanosti i zarade tokom proteklog vikenda...Na blagajnama u SAD film je zaradio u prva dva dana 57 miliona dolara, što je rekord za jedan film koji je nastao po video-igrici. Predviđanja su da će "Sonic the Hedgehog"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.