Ovaj film oborio je sve rekorde gledanosti! Glavnom junaku nećete moći nikako da odolite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj film oborio je sve rekorde gledanosti! Glavnom junaku nećete moći nikako da odolite!

Postignut rekord!

Filmsko ostvarenje "Sonic the Hedgehog" oborilo je rekorde gledanosti i zarade tokom proteklog vikenda.

Na blagajnama u SAD film je zaradio u prva dva dana 57 miliona dolara, što je rekord za jedan film koji je nastao po video-igrici. Predviđanja su da će "Sonic the Hedgehog" u četiri dana premijernog emitovanja oboriti rekord od 68 miliona dolara.

Pre ovog crtanog junaka najveći rekord je postigao "Pokemon detektiv Pikaču", kom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glas posuđivao Rajan Rejnolds, a koji je tokom prvog premijernog emitovanja zaradio 54,3 miliona dolara.

Produkcija ovog filma je koštala 87 miliona dolara, što znači da je "Sonic" već u prvom vikendu emitovanja isplatio uloženo. Inače,  ovaj lik je stvoren po uzoru na kultnu video-igru koju je pravila kompanija "Sega". Glavnom liku glas posuđuje Bend Švarc, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Džejms Marsden i Džim Keri.

"Sonic" je na ovaj način pogazio konkurenciju, jer se na dalekom drugom mestu našao film "Birds of Prey", kog su pojedini mediji već opisali kao najveće razočarenje u svetu filmova o superherojima. Glumačka ekipa koju predvodi Margot Robi u ulozi Harli Kvin zaradila je svega 17 miliona dolara za tri dana emitovanja. Na trećem mestu našao se horor film "Ostrvo fantazije", koji je nastao po uzoru na istoimenu seriju koja se emitovala na televiziji. Ovo ostvarenje je zaradilo 14 miliona dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.