Šojgu uz Patrijarha Irineja i Vulina obilazi hram Svetog Save (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu uz Patrijarha Irineja i Vulina obilazi hram Svetog Save (FOTO+VIDEO)

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu uz Patrijarha Irineja i ministra Aleksandra Vulina obilazi hram Svetog Save u Beogradu, Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu uz Patrijarha Irineja i ministra Aleksandra Vulina obilazi hram Svetog Save u Beogradu, gde je simbolično ugradio segment u kompoziciju mozaika koji će biti deo budućeg života hrama.Šojgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji je u petak doputovao u našu prestonicu, ranije u toku dana prisustvovao obeležavanju Dana oslobađanja Beograda u Drugom svetskom ratu.Ruski ministar zahvalio se srpskom kolegi Aleksandru Vulinu na pozivu da zajedno provedu današnji praznik.Pročitajte još - KO JE SERGEJ ŠOJGU: Putinov mogući naslednik, nosilac zvanja heroj Ruske Federacije, čovek brojnih talenata - Pre 73 godine naši očevi i dede su rame uz rame oslobađali Beograd. To je posebno važno danas kada mnogi pokušavaju da prepisuju istoriju i kada se u nekim državama podižu spomenici onima koji su ratovali protiv nas i bili na strani fašizma. Mi ne možemo to da prihvatimo, rekao je ministar Šojgu i podsetio ministra Vulina da mu je u Moskvi obećao da će avioni stići u Beograd do današnjeg praznika.Pročitajte još - Uspešan prikaz moderne Vojske Srbije "Sloboda 2017"; "Striži" oduševili publiku (FOTO+VIDEO) - Kao što vidite oni su tu. Nadam se da će avioni biti siguran štit i garant bezbednosti i nezavisnosti Srbije, rekao je ministar odbrane Ruske Federacije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šojgu uz Patrijarha Irineja i Vulina obišao hram Svetog Save (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017

Šojgu je ranije u toku dana prisustvovao obeležavanju Dana oslobađanja Beograda u Drugom svetskom ratu..Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu uz Patrijarha Irineja i ministra Aleksandra Vulina obilazi hram Svetog Save u Beogradu, gde je simbolično ugradio segment u kompoziciju mozaika koji će biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.