Šojgu: Rusija stvara nezavisni sistem naoružanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu: Rusija stvara nezavisni sistem naoružanja

Rusija ne može da bude zavisna od stranih tehnologija prilikom pravljenja oružja, bez obzira na to da li će sankcije biti ukinute ili ne, izjavio je danas ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

"Bez obzira na to da li će zapadne ekonomske sankcije ostati na snazi, mi ćemo nastaviti da stvaramo tehnološki nezavisan sistem naoružanja", rekao je Šojgu i istakao da je ruska vojska prethodnih meseci dobila više od 2.300 jedinica modernizovane vojne tehnike.

Šojgu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kazao da je više od 70 odsto sredstava od 1,5 biliona rubalja, koliko je izdvojeno u 2019. godini za modernizaciju vojske i mornarice, usmereno na serijsku kupovinu savremenog naoružanja i tehnike, prenosi portal Sputnjik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šojgu: Rusija stvara nezavisni sistem naoružanja

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019

MOSKVA - Rusija ne može da bude zavisna od stranih tehnologija prilikom pravljenja oružja, bez obzira na to da li će sankcije biti ukinute ili ne, izjavio je danas ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.