Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2024, 00:30

Snajka Zorice Brunclik je lepa i uspešna: O tome kako je drhtala pred svekrvom više neće da ćuti

Snaja Zorice Brunclik svoju svekrvu poštuje
Folk pevačica Zorica Brunclik ima četvoro dece. Sina Đorđa dobila je u braku sa harmonikašem Zoranom Tutićem, šefom orkestra sa kojim je u to vreme nastupala. Đorđe Tutić, koji ne voli da se eksponira, već 14 godina je u srećnom braku i ima dvoje dece.
Antonio Ahel/ATAImages

Snaja Zorice Brunclik iskreno govorila o svekrvi Malo ko zna da je snaja Zorice Brunclik, supruga njenog sina Đorđa, poznata i uspešna voditeljka na televiziji Hype. Jednom prilikom, Vanja Tutić je otkrila i neke manje poznate detalje o folk zvezdi. Između ostalog, ispričala je kako je izgledalo upoznavanje sa budućom svekrvom.
“Za...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Anabela više ne gura nos gde mu nije mesto, a o ćerki i zetu kaže: Luna je dobila šta je tražila

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2024

Odnos Anabele i Lune vrlo je skladan i pun ljubavi. Pevačica Anabela Atijas gostujući u emisiji “Bez filtera sa Sarom Miom” otvoreno je govorila o teškim momentima koji su se dogodili njoj i njenoj porodici.. Antonio Ahel/ATAImages. . Odnos Anabele i Lune je dobar, pevačica otkrila šta misli...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.