Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2024, 00:30

Anabela više ne gura nos gde mu nije mesto, a o ćerki i zetu kaže: Luna je dobila šta je tražila

Odnos Anabele i Lune vrlo je skladan i pun ljubavi
Pevačica Anabela Atijas gostujući u emisiji “Bez filtera sa Sarom Miom” otvoreno je govorila o teškim momentima koji su se dogodili njoj i njenoj porodici.
Antonio Ahel/ATAImages

Odnos Anabele i Lune je dobar, pevačica otkrila šta misli o zetu Anabela ne krije da je imala mnogo stvari koje je ranije zamerala, ali je posle toga radila na sebi i kako kaže ne osvrće se na komentare pojedinaca.
“Najviše zameram sebi to što sam se unosila u to šta će neko da kaže. Večito sam se osvrtala na komentare i onda sam zaista pregorela i shvatila sam da je glupost. Ljudi ćete uvek gledati kako oni žele. Radila sam puno na sebi, pa kad neko...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.