Izvor: RTS, 28.Nov.2021, 07:06

Smena sunca i oblaka, posle podne kiša i sneg

Drugog dana vikenda i sunce i oblaci. Pre podne duži sunčani periodi, a posle podne i uveče naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. Dok ne stignu oblaci biće veoma toplo za ovo doba godine, najviša temperatura od 14 do 19 stepeni. Početak naredne sedmice donosi osetno hladnije vreme.
U većem delu zemlje pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo na krajnjem jugozapadu oblačno, ponegde sa kišom. Posle podne i uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jače naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata povremeno i jak južnih smerova, krajem dana i u toku noći u skretanju na zapadni i u slabljenju. 
Najniža temperatura od 4 do 11, a najviša od  14  do 19, u Timočkoj krajini oko 10 stepeni.
U Beogradu pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Posle podne i uveče jače naoblačenje s kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom noći u skretanju na zapadni.
Najniža temperatura oko 11, a najviša oko 18 stepeni.
U ponedeljak hladnije, umereno do potpuno oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima s kišom, na planinama sa snegom koji se krajem dana i tokom noći očekuje ponegde i u nižim predelima.
U utorak još hladnije, uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimično razvedravanje.
U sredu toplije i u većem delu suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku još ujutro i pre podne mestimično mešovite padavine - kiša i sneg.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGLA JE VREMENSKA PROGNOZA: Danas popodne i uveče pogoršanje, kiša, sneg na planinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021

U većem delu Srbije danas prepodne umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo na krajnjem jugozapadu oblačno, ponegde s kišom...Posle podne i uvece jače naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u planinskim predelima i jak, južnih smerova,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Do kraja dana kiša, od sutra osetno hladnije

Izvor: NoviSad.com, 28.Nov.2021

Meteorolozi najavljuju za danas smenu sunca i oblaka. Pre podne sa dužim sunčanim periodima, a posle podne i uveče doći će do naoblačenja s kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom noći u skretanju na zapadni. Maksimalna dnevna..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.