Smederevac nije platio kaznu, bežao od policije i završio u zatvoru

Izvor: Beta, 31.Dec.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevac nije platio kaznu, bežao od policije i završio u zatvoru

Policija u Smederevu, a po nalogu javnog tužioca podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je počinio krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti.Kako se navodi u saopštenju MUP-a, patrola policije se uputila ka kući muškarca po nalogu Prekršajnog suda zbog neplaćenih saobraćajnih prekršaja.Medjutim, muškarac je primetio da se policija približava, seo u auto i počeo da beži ka Kovinu.Patrola je krenula u poteru za njim i uspela da ga zaustavi na kružnom toku u Kovinu. Prilikom hapšenja muškarac je pružio otpor policajcima i jednog od njih lakše povredio.Osumnjičeni će biti priveden na izdržavanje zatvorske kazne zbog prethodnih saobraćajnih prekršaja, stoji u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bežao od policije

Izvor: Radio 021, 31.Dec.2018

Policija u Smederevu, a po nalogu javnog tužioca podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je počinio ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti...Kako se navodi u saopštenju MUP-a, patrola policije se uputila ka kući muškarca...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.