Bežao od policije zbog neplaćene kazne i završio u zatvoru

Policija u Smederevu, a po nalogu javnog tužioca podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je počinio ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti.
Bežao od policije zbog neplaćene kazne i završio u zatvoru
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, patrola policije se uputila ka kući muškarca po nalogu Prekršajnog suda, zbog neplaćenih saobraćajnih prekršaja.
 
Međutim, muškarac je primetio da se policija približava, seo u auto i počeo da beži ka Kovinu.
 
Patrola je krenula u poteru za njim i uspela da ga zaustavi na kružnom toku u Kovinu. Prilikom hapšenja, muškarac je pružio otpor policajcima i jednog od njih lakše povredio. Osumnjičeni će biti priveden na izdržavanje zatvorske kazne zbog prethodnih saobraćajnih prekršaja, stoji u saopštenju MUP-a.
  • Amon

    31.12.2018 16:34
    Kakav je*eni hajduk.
  • Darko

    31.12.2018 16:31
    prekrsaj
    Kad ce da krenu u poteru za pravim kriminalcima ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.