Slučaj Kontrast: Produžen pritvor

Izvor: B92, 30.Apr.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Kontrast: Produžen pritvor

Novi Sad -- Četvorici okrivljenih za požar u diskoteci "Kontrast" produžen je pritvor za još dva meseca, potvrdila portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić.

Vlasniku lokala Alojzu G. (68), zakupcima Slaviši S. (48) iz Novog Sada i Dejanu R. (36) iz Beograda, pritvor je produžen kako ne bi bili u mogućnosti da utiču na svedoke, kao i zbog toga što su okrivljeni za teško krivično delo protiv bezbednosti, a u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti, rekla je Tomić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jokićeva.

Električar Miroslav P. (50) iz Gospođinaca, koji je od 2006. godine održavao električne instalacije u "Kontrastu", a kome je takođe produžen pritvor za još dva meseca, okrivljen je da je saizvršilac u krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti.

U novosadskoj diskoteci "Kontrast", 1. aprila, oko dva sata posle ponoći, izbio je požar, u kome se ugušilo šestoro mladih ljudi, dok je četvoro lakše povređeno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okrivljenima iz "Kontrasta" produžen pritvor

Izvor: Mondo, 30.Apr.2012

Četvorici okrivljenih za požar u diskoteci "Kontrast" produžen je pritvor za još dva meseca, potvrdila je Tanjugu portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić - Jokić.

Nastavak na Mondo...

Okrivljenima za požar u "Kontrastu" produžen pritvor

Izvor: S media, 30.Apr.2012

Portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić - Jokić potvrdila je Tanjugu da je četvorici okrivljenih za požar u diskoteci "Kontrast" produžen pritvor za još dva meseca...Vratila se po tašnu u diskoteku i poginula u požaru..Marinin otac: Lažu da su nam se deca ugušila, oni su izgoreli!..Marić:...

Nastavak na S media...

Produžen pritvor okrivljenim za požar u diskoteci

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2012

NOVI SAD - Četvorici okrivljenih za požar u diskoteci "Kontrast" produžen je pritvor za još dva mjeseca, potvrdila je portparol Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić-Jokić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.