Slučaj Kontrast: Produžen pritvor

Četvorici okrivljenih za požar u diskoteci "Kontrast" produžen je pritvor za još dva meseca, potvrdila portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

17:51

Default images

Vlasniku lokala Alojzu G. (68), zakupcima Slaviši S. (48) iz Novog Sada i Dejanu R. (36) iz Beograda, pritvor je produžen kako ne bi bili u mogućnosti da utiču na svedoke, kao i zbog toga što su okrivljeni za teško krivično delo protiv bezbednosti, a u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti, rekla je Tomić Jokićeva.

Električar Miroslav P. (50) iz Gospođinaca, koji je od 2006. godine održavao električne instalacije u "Kontrastu", a kome je takođe produžen pritvor za još dva meseca, okrivljen je da je saizvršilac u krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti.

U novosadskoj diskoteci "Kontrast", 1. aprila, oko dva sata posle ponoći, izbio je požar, u kome se ugušilo šestoro mladih ljudi, dok je četvoro lakše povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: