Slovenija: Otkriveni migranti u vozilu sa srpskim tablicama

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija: Otkriveni migranti u vozilu sa srpskim tablicama

Ljubljana -- Na graničnom prelazu između Hrvatske i Slovenije granična policija je u teretnom vozilu otkrila osam migranata iz Avganistana i još četiri Avganistanca.

Vozilo na prelazu Bregana/Obrežje bilo je srpskih registarskih oznaka.

Osim toga otkrivena su još četiri migranta iz Avganistana u vozilu sa makedonskim tablicama, a svi su nakon postupka predati hrvatskim organima.

Slovenačka policija zaustavila je u utorak automobil 49-godišnjeg državljanina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Austrije u kojem je bilo sedam migranata iz Pakistana i on je predat istražnom sudiji, dok o sudbini migranata još nije ništa odlučeno, prenosi Hina.

Kako se navodi, Slovenija ove godine beleži povećanje broja ilegalnih ulazaka u zemlju za 70 odsto u odnosu na prošlu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Migranti u vozilima sa srpskim i makedonskim tablicama otkriveni na granici Hrvatske i Slovenije

Izvor: Danas, 18.Dec.2019

Na graničnom prelazu između Hrvatske i Slovenije policija je u teretnom vozilu sa registracijom Srbije otkrila osam migranata iz Avganistana i još četiri Avganistanca u vozilu sa makedonskim tablicama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.