Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jun.2013, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija: Janša presudu smatra neodrživom i političkom

Slovenski oporbeni čelnik i bivši premijer Janez Janša, kojega je prvostupanjski sud u Ljubljani u srijedu osudio na dvije godine zatvora i 37.000 eura novčane kazne, nazvao je takvu presudu neodrživom i političkom. "Takva presuda predstavlja sramotu za cijelu državu i neće se moći održati", rekao je Janša na konferenciji za novinare, dodavši da se radilo o "montiranom procesu" iza kojega vidi svoje političke protivnike. Prilikom izricanja presude, sutkinja Barbara ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Janša: Osuđujuća presuda neodrživa, to je montirani proces

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2013

LJUBLJANA - Slovenački opozicioni čelnik i bivši premijer Janez Janša, kojeg je prvostepeni sud u Ljubljani u srijedu osudio na dvije godine zatvora i 37.000 evra novčane kazne, nazvao je takvu presudu neodrživom i političkom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.