Slovaci napred: Pajtić prvo da se izvini Slovacima pa da ih obilazi

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slovaci napred": Pajtić prvo da se izvini Slovacima pa da ih obilazi

Stranka "Slovaci napred" poručila je lideru Demokratske stranke Bojanu Pajtiću da pre nego što počne da obilazi slovačka mesta po Vojvodini najpre mora da se izvini Slovacima.

- Nije dovoljno samo obilaziti u izbornoj kampanji slovačka mesta i prezentirati rad svoje stranke i pritom praviti se da nikoga niste uvredili, nego je ljudski da se javno izvinite Slovacima - poručilo je u saopštenju iz te stranke.

Pajtić je na predizbornom skupu u Padini pojedine Slovake >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nazvao "četnicima" a njihovu politiku "perverznom" jer su se učlanili u neke druge stranke.

Pročitajte još

Predstavnici stranke "Slovaci napred" su danas dočekali predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića u Bačkom Petrovcu gde su ga još jednom podsetili da treba da se izvini za te izgovorene sramne reči.

- Dok god nedobijemo izvinjene od Bojana Pajtića stranka Slovaci napred će ga podsećati da nije demokratski nazvati neke Slovake četnicima i njihov ulazak u drugu stranku smatrati potpuno perverznim - naveli su.

Oni su, takođe, pozvali i predsednika opštine Bački Petrovac i predsednika OO DS Pavela Marčoka, pokrajinskog poslanika DS Jana Bohuša iz Gložana, doktora Jána Ryboviča i Pavela Zimu da se i oni javno izvine svojim sugrađanima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.